Vorig jaar was de koning in Delft.
Volledig scherm
Vorig jaar was de koning in Delft. © ANP

Willem-Alexander opent ‘zijn’ koningsspelen in Deventer

Een boterhammetje eten met de koning. Voor 850 kinderen uit Deventer en omgeving wordt dat realiteit op vrijdag 21 april. Willem-Alexander heeft deze stad namelijk uitgekozen voor de landelijke aftrap van de jaarlijkse koningsspelen. Na het ontbijt geeft hij het officiële startschot daarvan.

9 reacties

 • jan van den berg

  3 maanden geleden
  Ontzettend leuk voor de kinderen van de basisscholen om de Koning te ontmoeten.
 • Arend Van Faassen

  3 maanden geleden
  Marianne Klaasen, een derde van de mensen.heeft zich daar voor uitgesproken, dat is in een democratie een minderheid. Twee derde heeft zich uitgesproken voor andere politiek dan die van BBB. Inderdaad een grote groei, maar het moet niet groter gemaakt worden dan het is.
 • Marianne Klaasen

  3 maanden geleden
  @ Marian Kraeima, zo te lezen bent u een groot GL aanhanger of van een andere linkse elitaire club. Dat staat u vrij. Maar helaas is er voor mensen als u maar een waarheid en dat is hun waarheid. We leven in een democratie en de mensen hebben middels stemmen uitgesproken, dat ze een beetje klaar zijn met het linkse sprookje en de betutteling door dit elitaire clubje. En dat staat los van het feit dat de koning naar Deventer komt.
 • Michel de Jong

  3 maanden geleden
  @Marian Kraeima reageer toch niet meteen zo gepikeerd als het woord BBB valt. Dat zegt meer over u dan over degene die het woord gebruikt. Ieder weldenkend mens weet toch wel dat het een niks met het ander te maken heeft. Heel heel misschien heeft het Deventer, of de regio, wat meer op de kaart gezet. Nou dat is dan toch mooi meegenomen. Het is enorm leuk voor de kids. Denk dat de mijne nog te jong is om aan te mogen schuiven, maar ik wens alle kinderen daar nu al enorm veel plezier.
 • Ton Plagman

  3 maanden geleden
  Een man met zichtbaar overgewicht die soorten promoot. Hoe cynisch kan het zijn?