Volledig scherm
Foto archief. Zanger Rob Dekay voor de Wilhelminabrug in Deventer. © FOTO HISSINK

Zanger Rob Dekay uit Deventer deelnemer aan Wie is de Mol

Zanger Rob Dekay is de zesde bekendgemaakte deelnemer aan de nieuwe reeks van Wie Is De Mol. De deelname van de Deventer zanger werd vanochtend gemeld in het Radio 2-programma van DJ Bart Arens. 

Gisteren werden de eerste vijf kandidaten al bekend. Deventenaar Dekay (echte naam Rob Hameka, 32) tekende eerder onder meer voor het jubileumlied tijdens het 1250-jarig jubileum van de stad. Dekay maakt Nederlandstalige popmuziek. Vorig jaar tekende hij een contract bij Modestus, het platenlabel van Guus Meeuwis. 

Dekay is ook de zanger van het nummer Vol van Elkaar, dat de Sourcy-reclame begeleidde. De skyline van Deventer figureerde daarbij als decor van de reclame. ‘Mag het eindelijk hardop?’, vraagt de zanger zich af op zijn Instagram-account, waarop hij in kapitalen schrijft: ‘Ik doe mee aan WIE IS DE MOL’. 

Andere kandidaten

Eerder werden al acteur Buddy Vedder, modeontwerper Claes Iversen, actrice Jaike Belfor, tv-kok Miljuschka Witzenhausen en cabaretier Johan Goossen bekendgemaakt als kandidaten. In de loop van de dag komen ook de namen van de andere vier kandidaten naar buiten. 

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer