Zeer grote brand verwoest groot deel van restaurant in Twello

videoEen grote brand heeft vannacht restaurant De Vier Seizoenen in Twello verwoest. De brandweer rukte massaal uit om de uitslaande vlammen bij de eetgelegenheid aan de Kerklaan te bestrijden. Niemand raakte gewond.

 1. 
Weinig kans dat buslijn 56 tussen Borculo en Deventer toch blijft bestaan: ‘Wij staan machteloos’
  PREMIUM

  Weinig kans dat buslijn 56 tussen Borculo en Deventer toch blijft bestaan: ‘Wij staan machteloos’

  Ondanks de nodige ophef gaat de provincie Gelderland waarschijnlijk niet nog eens kijken naar het besluit om buslijn 56 van Borculo naar Deventer te schrappen. Het frustreert raadsleden uit Lochem en Deventer. Zij vinden het niet nodig dat lijn 56 verdwijnt. Zij krijgen steun van een petitie die door ruim 3000 mensen is ondertekend. ,,De behoefte van de reiziger moet voorop staan.’’
 2. Astrid roeide de zwaarste race ter wereld, maar op deze manier doet ze dat nóóit meer: ‘Niet met alleen vrouwen’
  PREMIUM
  1

  Astrid roeide de zwaarste race ter wereld, maar op deze manier doet ze dat nóóit meer: ‘Niet met alleen vrouwen’

  Vijfenvijftig dagen en 5500 kilometer op de Atlantische Oceaan, met vier vrouwen in een kleine roze roeiboot. Het leverde de Deventerse Astrid Janse, initiatiefneemster van The Dutchess of the Sea (DOTS), naast levenslessen en prachtige indrukken ook frustratie op. Die komen samen in het boek ‘Zonder Dollen, de oceaan over in een roze roeiboot’. ,,Ik ga nog een keer, maar niet meer met alleen vrouwen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer