De veroorzaker van het ongeval op de A1 bij Bathmen waarbij zaterdag twee personen gewond raakten reed vermoedelijk in een lichtkleurige Range Rover Sport.
Volledig scherm
De veroorzaker van het ongeval op de A1 bij Bathmen waarbij zaterdag twee personen gewond raakten reed vermoedelijk in een lichtkleurige Range Rover Sport. © News United / Rens Hulman / Politie

Zo ziet de auto eruit die op A1 bij Bathmen busje van de weg reed: vermoedelijk een Range Rover Sport

met videoDe auto die op de A1 bij Bathmen een busje van de weg reed, is vermoedelijk een lichtkleurige Range Rover Sport. Dat blijkt uit nieuwe dashcambeelden. De politie probeert sinds zaterdag met man en macht de bestuurder van het voertuig te achterhalen. Een man (66) en een vrouw (54) uit het Zeeuwse Axel raakten ernstig gewond. Zij liepen vele botbreuken op door het hele lichaam.

6 reacties

 • michel nales

  1 jaar geleden
  was er onlangs niet erg veel ophef over het opslaan van dit soort beelden en ook nog eens met gezichtsherkenning.
 • Hans van Dijk

  1 jaar geleden
  Ze weten echt wel wie het is geweest, maar bewijslast wie er achter stuur zat zal wel lastig worden. Eigenaar auto is niet bij voorbaat ook de veroorzaker.
 • A de Fries

  1 jaar geleden
  De hele A1 hangt vol met camera's, dat kun je toch makkelijk opzoeken zou je zeggen?
 • Job ten Doeschate

  1 jaar geleden
  Ja, er kan technisch zoveel, maar als er beelden opgenomen worden dan schreeuwen de privacy freaks moord en brand dus dat kan niet... Je zult maar slachtoffer zijn van zo'n idiote wegpiraat!
 • Hippe Scholten

  1 jaar geleden
  Er hangen zoveel kameraas boven de weg. Is het dan niet mogelijk om een kenteken er uit te halen, of worden er geen beelden opgenomen. Tegenwoordig kan er zo veel.
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.