Volledig scherm
Klanten van Tele2 die momenteel in het buitenland zijn, hebben mogelijk problemen met bellen en internetten. © ANP

Tele2-klanten in buitenland konden ruim een dag niet bellen en internetten door storing

Klanten van Tele2 die in het buitenland verblijven konden sinds gisteravond ruim een dag niet bellen en internetten. De storing is inmiddels verholpen.

Vanochtend schreef Tele2 op zijn website: ,,De storing is veroorzaakt door een overbelasting van roaming-aanvragen op het netwerk.'' De oplossing werd vanavond in de loop van de avond gevonden.

Voor Daniëlle Pleijsier zorgde de storing voor spannende momenten tijdens haar vakantie in Frankrijk. ,,Ik ben als alleenstaande moeder met mijn 11-jarige dochter op een camping in Bretagne en had spoedeisende hulp nodig. Maar door de storing kon ik niemand bellen, ook de hulpdiensten niet. In het donker kilometers rijden naar een ziekenhuis zonder Google Maps was door de storing ook geen optie. Gelukkig is het goed afgelopen en ben ik door de ambulance opgehaald, maar de vakantie voor mij en mijn dochter is zwaar getroffen door Tele2."

Een medewerker van de klantenservice liet eerder op Twitter weten dat de problemen zich overal buiten Nederland voor konden doen. In reacties lieten diverse klanten weten een schadevergoeding te verwachten van het bedrijf.

Tele2 Nederland on Twitter

Momenteel kun je problemen ervaren met het gebruik van mobiele diensten in het buitenland. Helaas kunnen wij nog niet aangeven wanneer deze storing is verholpen. Via https://t.co/pIn8RO1km4 houden we je op de hoogte. Sorry voor het ongemak.

  1. Jongen springt van brug op Efteling-bootje: attractie stilgelegd, beveiligers grijpen in

    Jongen springt van brug op Efteling-boot­je: attractie stilgelegd, beveili­gers grijpen in

    Een minderjarige Efteling-bezoeker heeft zich vanmiddag flink misdragen in en rondom de bekende bootjesattractie Gondoletta. De jongen sprong vanaf een brug op het dak van één van de varende bootjes en bleef daar vervolgens een tijd lang op zitten. Door beveiligers is de baldadige bezoeker naar de uitgang van het pretpark begeleid, bevestigt een woordvoerster tegenover het Brabants Dagblad.
  2. 'Beer van een vent' Chris (31) tilt auto op en redt fietser in Breda: 'Ik heb gewoon een bierbuikje, hoor’

    'Beer van een vent' Chris (31) tilt auto op en redt fietser in Breda: 'Ik heb gewoon een bierbuikje, hoor’

    Een beer van een vent. De verloren zoon van Hercules. Een nakomeling van De Hulk. Op sociale media wordt Chris van den Brug (31) liefkozend gebombardeerd tot superheld zonder cape. De praatgrage Bredanaar tilde gisteravond een auto op en bevrijdde daarmee een fietser die na een aanrijding klem kwam te zitten. Of Chris zichzelf als superheld ziet? ,,Nee joh, ik ben gewoon een lompe boer met een strak bierbuikje.”

Live Voetbal

home logo PEC ZwolleZWO
EINDE
0-3
De GraafschapGRA
away logo
home logo Fortuna SittardFOR
EINDE
2-4
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo NAC BredaNAC
EINDE
0-0
FC GroningenGRO
away logo
home logo FC UtrechtUTR
EINDE
0-0
ExcelsiorEXC
away logo