De ravage op de N50 bij Kampen was groot na het ongeluk met meerdere voertuigen eerder deze maand.
Volledig scherm
De ravage op de N50 bij Kampen was groot na het ongeluk met meerdere voertuigen eerder deze maand. © Stefan Verkerk / News United

Gemeente Kampen wil minister betrekken bij oplossing voor grote aantal aanrijdingen N50

Aanrijdingen op de N50 gebeuren te vaak en te veel - en dat zei wethouder Albert Holtland nog uren voordat het dinsdagmiddag wéér mis ging op de N50. Aanleiding waren de vragen die de raadsfracties van CDA en PvdA hadden gesteld aan het college over de veelvuldige aanrijdingen op de weg. 

  1. We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity
    Jouw mening

    We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity

    Dieetgoeroe Sonja Bakker is te mager en daar heeft iedereen een mening over. Tegelijkertijd deelt Miljuschka Witzenhausen regelmatig foto's van haar welgevormde ontblote lichaam op Instagram. En je kan het al wel raden, ook daar wil iedereen iets van vinden. Zowel positief als negatief. De presentatrice staat bekend om haar strijd voor body positivity, want in een wereld voor gepolijste plaatjes en hyperstrakke lijven wil zij strijden voor een realistischer beeld. Het is volgens haar tijd voor een tegengeluid. In een nieuwe documentaire gaat ze het gesprek aan over het ideale lichaam. Moeten we nu met zijn allen massaal ons ‘realistische’ blote lijf laten zien?