Clubhelden | Job Moll: Commentator met passie voor VVOG

videoHij is gestopt met voetbal om nog beter vrijwilligerswerk te doen. Job Moll (18) is bij vrijwel elke thuis- en uitwedstrijd van VVOG 1 aanwezig om interviews te doen voor het videokanaal van de Harderwijkse voetbalclub.

Job Moll heeft dertien jaar bij VVOG gevoetbald, als laatste in de A3 junioren. Vorig jaar is hij daarmee gestopt. ,,Het vriendenteam waar ik in speelde viel uit elkaar. Zelf vond ik voetbal altijd leuk, maar interviews en commentaar geven voor Studio VVOG nóg leuker. Dat is mijn passie en ik wil graag wat terug doen voor de club.’’

  1. Hoogleraar: Bomenkap is niet oorzaak van het verdwijnen van bos, maar de Natuurwet
    PREMIUM

    Hoogleraar: Bomenkap is niet oorzaak van het verdwijnen van bos, maar de Natuurwet

    Er zijn kritische kanttekeningen te plaatsen bij de petitie van duurzaamheidsorganisatie Urgenda en zestig natuurorganisaties om een verbod in te stellen op grootschalige bomenkap, aldus hoogleraar bosecologie en bosbeheer (Wageningen Universiteit) en adviseur bij Staatsbosbeheer Frits Mohren. Dat Staatsbosbeheer haar eigen beleid nu onder een vergrootglas legt, noemt Mohren desondanks ‘verstandig’. ,,Maar de reguliere houtkap is van een heel andere orde van grootte dan nu wordt voorgespiegeld.”

Veluwe