Volledig scherm
De automobilist wil dwars door de werkzaamheden rijden, maar besluit vervolgens toch om te keren. © Ronald Willemsen Visual Touch videomontage

Automobilist belemmert bomenruimers in Apeldoorn

Een automobilist kon woensdagmorgen in de Kruizemuntstraat in Apeldoorn geen geduld opbrengen om te wachten tot het personeel van de gemeente een omgewaaide boom had opgeruimd.

Terwijl de boom in stukken was gezaagd en de restanten opgeruimd werden wilde een automobilist al dwars door deze werkzaamheden rijden. Dat leidde tot enige wrevel, zo constateerde een getuige. De weg was afgezet door een veegwagen en ook pionnen gaven aan dat er sprake was van een bijzondere situatie. Na overleg besloot de automobilist toch maar om te keren en via een andere route de wijk te verlaten.

  1. Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk
    video

    Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk

    Tiny Heijmans uit Geffen, finalist van het verspreidingsgebied Brabants Dagblad, is op de KNVB Campus in Zeist uitgeroepen tot winnaar van de Clubhelden van de amateursport 2017. Als vrijwilliger van Nooitgedacht, de voormalige club van Ruud van Nistelrooij, ontving hij 10.000 euro voor zijn club. Harderwijker Goossen Luytjes, als VVOG-vrijwilliger de winnaar van het Stentor-gebied, haalde de top-drie niet maar ging wel met een minicruise naar huis.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn