Volledig scherm
Merel, Julian en Rick Nagelhout kregen vandaag alle drie te horen dat de vlag uit mag. © Rob Voss

Apeldoornse drieling geslaagd

Julian, Rick en Merel Nagelhout zijn alle drie geslaagd. De Apeldoornse drieling (16) kreeg dat vanmiddag te horen. 

Merel volgde op AOC Twello de richting koken. Ze gaat na de vakantie naar het Rijn IJssel in Arnhem naar de opleiding salonmanager (kapper). Julian volgde op Veluws College Cortenbosch het profiel ondernemer. Zijn vervolgstudie is op het Deltion College in Zwolle, daar heeft hij gekozen voor ondernemer retail. Rick is geslaagd voor de mavo op het Veluws College Mheenpark. Ook hij gaat naar het Deltion College. Daar gaat hij de richting podium techniek volgen.

Merel, Julian en Rick zaten samen op basisschool Ichthus. De laatste twee jaar zaten ze samen in één groep. Daarna kozen ze alle drie hun eigen weg.

  1. ‘My Dolly’ als voorspel van Apeldoorns poppenbordeel
    video

    ‘My Dolly’ als voorspel van Apeldoorns poppenbor­deel

    Het plan om in Apeldoorn een poppenbordeel in te richten mag dan nog lang niet in kannen en kruiken zijn, initiatiefnemer Tjeerd-Jan Smit heeft in samenwerking met allemansvriend Johan Vlemmix en zanger Rob Zorn wel vast een bijpassende hit en videoclip gelanceerd. ‘My Dolly’ heet het nummer, verwijzend naar het plan van Smit. ,,Het lijkt ons geweldig om onze ‘love dolls’ straks ook aan te bieden aan showbizz Nederland.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn