Volledig scherm
Merel, Julian en Rick Nagelhout kregen vandaag alle drie te horen dat de vlag uit mag. © Rob Voss

Apeldoornse drieling geslaagd

Julian, Rick en Merel Nagelhout zijn alle drie geslaagd. De Apeldoornse drieling (16) kreeg dat vanmiddag te horen. 

Merel volgde op AOC Twello de richting koken. Ze gaat na de vakantie naar het Rijn IJssel in Arnhem naar de opleiding salonmanager (kapper). Julian volgde op Veluws College Cortenbosch het profiel ondernemer. Zijn vervolgstudie is op het Deltion College in Zwolle, daar heeft hij gekozen voor ondernemer retail. Rick is geslaagd voor de mavo op het Veluws College Mheenpark. Ook hij gaat naar het Deltion College. Daar gaat hij de richting podium techniek volgen.

Merel, Julian en Rick zaten samen op basisschool Ichthus. De laatste twee jaar zaten ze samen in één groep. Daarna kozen ze alle drie hun eigen weg.

  1. Werknemers slachterij moeten zich ook buiten het werk netjes gedragen in Apeldoorn
    PREMIUM

    Werknemers slachterij moeten zich ook buiten het werk netjes gedragen in Apeldoorn

    Drinkende en rondhangende Oost - Europeanen waren al jaren een doorn in het oog van buurtbewoners rond winkelcentrum Kayershof in Apeldoorn Zuid. Aan die overlast hoopt burgemeester John Berends, op de valreep van zijn afscheid van Apeldoorn, nu een einde te maken. Een afspraak tussen uitzendbureaus's en slachterij Ekro moet ervoor zorgen dat de werknemers zich, ook buiten het werk, netjes gedragen. Onderdeel van de afspraak is dat er voor klachten uit de buurt binnen twee werkdagen een oplossing gevonden wordt.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn