Volledig scherm
© BSR Agency

Stegeman: We kregen nog een goede kans op 5-3

Go Ahead Eagles leek na 90 minuten terug te zijn in de eredivisie, maar in blessuretijd gaf de thuisclub het toch weg tegen RKC: 4-5. Toch was trainer John Stegeman trots op zijn team.

,,Wat er op het laatst gebeurde, dat viel niet te volgen”, zei Stegeman tegen FOX Sports. ,,Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Vanuit een kansloze positie terugkomen, aan het einde denken dat je de winnende maakt en dan in de allerlaatste seconden de 4-4 tegen krijgen. Bijzonder en bizar.”

Go Ahead had volgens Stegeman eerder de wedstrijd moeten beslissen. ,,We kregen nog een kans met drie tegen een. Dan was het 5-3 geworden en was het afgelopen. We hebben in de tweede helft genoeg kansen gehad. Ik ben wel trots dat we na de rust hebben laten zien wie we zijn.”

De trainer wil zich nu op volgend seizoen richten. ,,Van binnen huil ik, maar het is ook mijn taak om de emotie eruit te trekken en te bekijken wat er allemaal is gebeurd. Ik baal en had ik het liever anders gezien. Maar zo is het nu eenmaal gelopen.”

Volledig scherm
John Stegeman op archiefbeeld. © BSR AGENCY / SOCCRATES
  1. Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper
    Karakteristieken

    Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper

    Maandagavond was Sydney van Hooijdonk met twee treffers tegen Jong AZ de gevierde man bij NAC. In het Rat Verlegh Stadion werd de zoon van Pierre van Hooijdonk beloond voor zijn goede optreden met een basisplaats tegen mede-degradant Excelsior. De wedstrijd tussen de nummers twee en drie op de ranglijst draaide niet op het gehoopte spektakelstuk uit, maar wel op opnieuw een mooie wedstrijd voor de negentienjarige aanvaller. Het werd 2-1.