Je staat alleen in de lift en je denk: het kan wel.
Volledig scherm
Je staat alleen in de lift en je denk: het kan wel. © Getty Images

Mijn prikkelbare darmpjes veroorzaakten een stikstofprobleempje in de lift

GASTSCHRIJVERSSoms overkomt het je, zomaar ineens. Je staat helemaal alleen in de lift en je denkt, kan mij het schelen, laat ik eens gewoon een klein scheetje laten. Het overkwam mij laatst. 

 1. Stuur de nazi-stoerbinken op snuffelstage naar Auschwitz, daarna een maand op strafkamp
  PREMIUM
  column
  5

  Stuur de na­zi-stoerbin­ken op snuffelsta­ge naar Auschwitz, daarna een maand op strafkamp

  Stel nou dat we die nazi-stoerbinken uit Urk op snuffelstage sturen naar Auschwitz? Daarna gaan ze in gesprek met overlevenden van de Tweede Wereldoorlog. Afsluitend kwebbelen met wat Afghaanse vluchtelingen. Als toegift mogen de tien knapen een maand op strafkamp. Ze zullen zich het snot voor de ogen werken. Laat ze maar huizen bouwen voor hun leeftijdgenoten. Of helpen bij de hardwerkende boeren. Na een maand vragen we ze of ze weer zin hebben in een ‘verkleedpartijtje’.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.