Volledig scherm
PREMIUM
Schoonmaakwerkzaamheden bij Café Bruut in de Voorstraat. © Frans Paalman

Patstelling in aandelenoverdracht bij Café Bruut in Zwolle, kan ie dit weekend open of niet?

De verzegeling is vorige week al door de gemeente van de voordeur van Café Bruut in de Voorstraat gehaald. In afwachting van de laatste losse eindjes, waar Bob Kooistra aan moet voldoen om open te mogen, startte hij gisteren met een team medewerkers aan een grondige schoonmaak. In de hoop dat hij dit weekend al open kan. Dat lijkt er echter om te gaan spannen.

Kooistra kreeg vorige week te horen dat hij zijn café Bruut weer mag openen. De gemeente Zwolle stelde echter wel enkele voorwaarden aan Kooistra voordat dat ook effectief open mág. Belangrijkste voorwaarde was dat de aandeelhouder, financieel adviseur Marijn de Jong, zijn aandelen op zou geven en op geen enkele wijze nog verbonden zou zijn aan Bruut, BKBD Horeca BV of enig ander bedrijf van Kooistra.

  1. Reza Ghoochannejhad scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Reza Ghoochanne­j­had scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Niet Clint Leemans, maar Reza Ghoochannejhad loopt zondagmiddag met de grootste glimlach van het veld na PEC Zwolle-RKC Waalwijk. De nieuwe spits van de Overijsselse eredivisionist kent een groots debuut met een dikke zege en vier doelpunten (6-2). Bovendien beëindigt PEC een zeer bewogen week positief, waarin trainer John Stegeman met zijn auto-ongeluk negatief in het nieuws kwam en nu weer reden heeft tot juichen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle