Bewakingsbeeld van de granaatlegger in Zwolle
Volledig scherm
PREMIUM
Bewakingsbeeld van de granaatlegger in Zwolle © Politie

Drie tips over granaatlegger café Bruut

VIDEODe politie heeft naar aanleiding van de uitzending van televisieprogramma Opsporing Verzocht drie tips ontvangen over de granaatlegger bij café Bruut in Zwolle. 

Tijdens de uitzending werd een foto van de granaatlegger getoond. De verdachte droeg een zwarte jas, een ripped jeans en een wit masker. De politie laat zich niet uit over of er namen zijn genoemd bij de drie tips. ,,Wij hebben de tips in onderzoek’’, reageert politiewoordvoerder Marloes van Dijk. Zij hoopt dat het aantal tips vandaag nog verder oploopt. ,,De uitzending van Opsporing Verzocht wordt vanmiddag herhaald.’’ Daarnaast kunnen mensen het fragment ook terugkijken via onder meer YouTube.

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Zwolle