Bier in aanbieding: Drentse jongens halen 490 kratten met tractor

VIDEO,,Dit was wel extreem’’, reageert supermarkteigenaar Henry Alfring over de mega-inkoop  een vriendengroep uit Drochteropslagen. De kratjes bier waren in de aanbieding, een omrit waard.

4 reacties

 • Gert Vogelzang

  1 maand geleden
  Zomer: Deze jongens durven te laten zien dat ze van een pilsje houden. Ze geven geen illegaal feestje zoals veel in het land wel is gebeurt.
 • Zomer

  1 maand geleden
  Stoere Drentse jongens uit Drochteropslagen ? Of ordinaire zuiplappen uit Drogteropslagen ? De vraag is of het dorp Drogteropslagen blij moet zijn met een dergelijke promotie ? Tip voor carnaval .......noem het dorp "Zuipgat"!
 • henk hartog

  1 maand geleden
  Ga maar lekker genieten NA 15 maanden opgesloten te zijn... Nu ff terug naar het oude normaal, zal wel in september weer gaan stijgen, de lockdown zal terug komen.. MAAR nu genieten
 • dennid dd heerema

  1 maand geleden
  Amateurs....
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”