Tuurlijk past er een auto in de garage. Daar gebruiken de meeste bewoners hem voor, zeggen de mensen van de Platvoet. ,,Of een motor bijvoorbeeld.”
Volledig scherm
PREMIUM
Tuurlijk past er een auto in de garage. Daar gebruiken de meeste bewoners hem voor, zeggen de mensen van de Platvoet. ,,Of een motor bijvoorbeeld.” © FOTO HISSINK

Buren van garages hebben bedenkingen over plan om op plek boxen zwerfjongeren huisvesting te bieden

Woonbedrijf Ieder1 wil gaan experimenteren met huizen voor jongeren op plekken waar nu oude garageboxen staan. Zo kunnen op tientallen plekken in Deventer oplossingen komen om bankhoppende jongeren een betere start te geven. Buren zijn huiverig: ,,Hoe zit het met de randvoorwaarden? Ik bedoel: overlast?”, zegt Henk de Wolde.

1 reactie

 • kirsten BEUZEKAMP

  3 dagen geleden
  Nu al een mislukt plan. Maar maak van 4 boxen 1 appartement. Maar dan voor iedereen en alle leeftijden. Dan komen er vanzelf goede "regels".
 1. Géén feest bij promotie Go Ahead, maar tegen massale vreugde-uitbarsting is geen kruid gewassen
  PREMIUM
  video

  Géén feest bij promotie Go Ahead, maar tegen massale vreug­de-uitbar­sting is geen kruid gewassen

  De gemeente en de politie van Deventer staan bij een mogelijke promotie van Go Ahead Eagles geen georganiseerd en gereguleerd feest toe, hoe de omstandigheden dan ook zijn. Een spontane vreugde-uitbarsting in de stad waarbij de corona-regels niet worden nageleefd, ligt dan wel voor de hand. Dat realiseert burgemeester Ron König zich goed. ,,Het wordt dan een heel vervelende situatie. We kunnen niks en we kunnen ook niks toestaan.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas
  Play

  Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas

 2. Video van de Dag | Spectaculaire luchtbeelden: man vlucht twee (!) keer in gestolen politieauto
  Play

  Video van de Dag | Spectacu­lai­re luchtbeel­den: man vlucht twee (!) keer in gestolen politieau­to

  7 mei

Deventer