Shutterstock / Creativa Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock / Creativa Images

Complottheorieën krijgen voet aan de grond in evangelische kerk: ‘Corona is plan uit de hel’

Binnen evangelische kringen groeit het aantal gelovigen dat corona als een complot ziet. Ze vinden vaccinaties misdadig en stellen dat de QR-code leidt tot een werelddictatuur. Een duik in de wereld van de populistische predikers. ,,Er zijn rapporten waarin staat dat binnen drie tot vijf jaar alle gevaccineerden naar de hel gaan.”

21 reacties

 • wilma siefers

  2 maanden geleden
  Wappie en/of complotdenkers
 • Martin Bolhuis

  2 maanden geleden
  En zij beweren christenen te zijn. Lees de bijbel eens goed dan weten jullie hoe christenen zich behoren op te stellen.
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  Wappie theorieën als deze worden door de overheid ook niet ontkracht, eerder bevestigd. Dik een jaar geleden hoorde ik dit soort onzin ook. Maar er wordt helaas steeds meer bewaarheid. Afstappen van cashgeld, afstraffen van het hebben van eigendommen, etc. En die Great Reset is geen fabeltje, dat wordt wereldwijd door de politiek omarmd. Het geeft de kerk dus voeding voor hun preken. Ik weet ondertussen niet meer wat ik moet geloven. Als anti-wappie, maar moet ik ze steeds vaker gelijk geven.
 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  We hebben in 1918 de zwaarste griep gehad waaraan miljoenen overleden,in de derde wereld zijn miljoenen overleden aan griep,cholera en tyfus,we hebben de aids epidemie en ebola gehad,we zijn met veel te veel op aarde en het minste wat je kan doen is voldoende hygiëne in acht nemen,het klinkt zo stom maar door gebrek aan een goede hygiëne bv handen wassen komen jaarlijks miljoenen om
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Gelukkig is er Timo cleton, die zich gedraagt als een schaap.. Jij bent geweldig Timo, zelfde gedachten..