Een bedrijfsongeval op de bouwplaats van het nieuwe zwembad in Nunspeet legde maandag de werkzaamheden tijdelijk stil.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bedrijfsongeval op de bouwplaats van het nieuwe zwembad in Nunspeet legde maandag de werkzaamheden tijdelijk stil. © BRAMVANDEBIEZEN

Ineens ging het mis op de werkplaats in Nunspeet: bouwvakker moest uitwijken voor metershoog betonnen gevaarte

De bouw van het nieuwe zwembad in Nunspeet nam maandag een schokkende wending toen een bouwvakker probeerde uit te wijken voor een omvallende betonnen mal. Daarbij raakte de man gewond. De arbeidsinspectie doet onderzoek.

1 reactie

 • TIJSSEN

  2 maanden geleden
  Voor hulpdiensten geldt waarschijnlijk niet . Dat ten allen tijde een helm op de bouwplaats wordt gedragen. De werknemers van de aannemer weten hoe het hoort. Dit is voor ieders veiligheid, en wordt op elke vca cursus en op elke bouwplaats bij entree aangegeven. Dit geld mi ook voor de hulpdiensten .
 1. Nijkerk moet verder zonder wethouder Aboyaakoub: dit is waarom ze gaat stoppen
  PREMIUM

  Nijkerk moet verder zonder wethouder Aboyaakoub: dit is waarom ze gaat stoppen

  Ze kwam in 2006 als eerste moslima in de gemeenteraad, klom negen jaar later op tot wethouder en is sindsdien niet meer weg te denken uit de lokale politiek. Toch moet Nijkerk gaan wennen aan een stadhuis zónder Nadya Aboyaakoub-Akkouh. Na de gemeenteraadsverkiezingen in maart keert ze definitief niet terug op het pluche. ,,Als je deze baan goed wil doen, moet je meer dan honderd procent geven.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe