Koning Willem-Alexander.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander. © Rob Voss | RVD / Paul Tolenaar

Kroondomein Het Loo dit jaar gewoon maandenlang gesloten voor publiek

Een gedeelte van Kroondomein Het Loo in Apeldoorn gaat van september tot en met december dicht. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) aan deze site weten. Als koning Willem-Alexander vanaf volgend jaar nog aanspraak wil maken op overheidssubsidie voor het gebied, dan mag hij het nog maar een week sluiten, werd gisteren bekend. 

19 reacties

 • Bubba Jackson

  1 maand geleden
  WimLex werkt weer hard aan zijn PR.
 • HAM Boelens

  1 maand geleden
  Wat een gezeik!! Laat die lui 1 dag in de maand schieten. Bv 1e maandag van de maand. De hele zaak op slot 🔒 zij blij en iedereen hun zin. Geen extra geld. Allen 3x in het jaar de zaak vergrendelen.
 • P. Bloemheuvel

  1 maand geleden
  Wat voegt dit geouweneel toe @deStentor? Een suggestieve kop en t reactieknopje aanzetten en achterover leunen. Is dat een krant runnen? . Flauwekul . Ga eens journalistiek bedrijven ...
 • Erik Biesemaat

  1 maand geleden
  Het zoveelste bewijs dat de Oranjes niet over een moreel kompas beschikken. En aan reageerder Cleton hieronder: het mag volgens de wet niét, dus je kunt beter niet reageren als je er geen verstand van hebt.
 • A.G. de Jong

  1 maand geleden
  Had iemand iets anders verwacht? Hij kijkt nu eenmaal op zijn medeburgers neer. Anderzijds is dat wat mij betreft ook volledig wederzijds.
 1. Richard (51) terroriseerde zijn kinderen jarenlang: ‘Wat hij deed tart het voorstellingsvermogen’
  PREMIUM
  2

  Richard (51) terrori­seer­de zijn kinderen jarenlang: ‘Wat hij deed tart het voorstel­lings­ver­mo­gen’

  Het leven van de vier kinderen en de ex-vrouw van de 51-jarige Richard van T. uit Veenendaal moet ‘een hel zijn geweest’, aldus het Openbaar Ministerie. Zelfs als moeder met haar kinderen uit huis vlucht, durft ze niet te vertellen wat er zich al die jaren achter hun voordeur heeft afgespeeld. Jaren later staat de vader terecht voor verkrachting, mishandeling, vrijheidsberoving en ontucht.