Op je 90e in een zijspan en nóg gaat het Marti Duiverman uit Deventer niet hard genoeg

videoHet was een flinke verrassing voor Marti Duiverman uit Deventer toen ze vanmorgen te horen kreeg dat haar kinderen voor haar 90ste verjaardag een ritje in een zijspan hadden geregeld. Ze vond de rit over de dijken langs de IJssel dan ook prachtig, maar zwaar onder de indruk was ze nu ook weer niet. ,,Het had best wel wat harder gemogen.”

 1. Kritiek op communicatie gemeente Voorst over sluiting spoorwegovergangen: ‘Absurd hoe het nu gaat’
  PREMIUM

  Kritiek op communica­tie gemeente Voorst over sluiting spoorweg­over­gan­gen: ‘Absurd hoe het nu gaat’

  Gesloten of stevig aangepaste spoorwegovergangen wekken bij inwoners van Twello grote zorgen over de bereikbaarheid en veiligheid in hun dorp. En die zijn de afgelopen tijd niet weggenomen door de gemeente Voorst. Mensen voelen zich niet gehoord, zo blijkt. Volgens de twee grootste oppositiepartijen in de gemeenteraad is dit het zoveelste voorbeeld van gebrekkige participatie.
 2. GA Eagles-trainer Van Wonderen wil met ruw, Engels voetbal in eredivisie blijven: ‘Het wordt loodzwaar’
  PREMIUM

  GA Eag­les-trai­ner Van Wonderen wil met ruw, Engels voetbal in eredivisie blijven: ‘Het wordt loodzwaar’

  In Terwolde gaat morgen het doek weer omhoog. Minder dan zes weken na het absolute hoogtepunt van het seizoen in het achterafzaaltje van Woudestein, staan de schijnwerpers vol gericht op Kees van Wonderen en ‘zijn’ Go Ahead Eagles. Met een kakelverse selectie, nog volledig in de steigers, trapt de Deventer club het seizoen af met de eerste training in de aanloop naar een hernieuwd optreden op het nationale hoofdpodium.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer