Schoenen dragen? Gert-Jan peinst er niet over: hij loopt altijd op blote voeten, zelfs tijdens zijn bruiloft

VideoEen wandeling? Op blote voeten. Naar zijn werk? Blote voeten. Trouwen? Zelfs dat ging op blote voeten. Gert-Jan van Heugten uit Veenendaal peinst er niet over om schoenen en sokken aan te trekken. Hij doet werkelijk alles op blote voeten en dit is waarom.

 1. Huisarts verdeelt vaccins noodgedwongen onder kennissen: ‘Zo zonde, zo inefficiënt’
  PREMIUM

  Huisarts verdeelt vaccins noodgedwon­gen onder kennissen: ‘Zo zonde, zo ineffi­ciënt’

  De vaccinatiecampagne in Rotterdam leidt tot bizarre taferelen. Huisartsen moeten de boer op met vaccins die dreigen over te schieten, en verdelen die soms binnen hun netwerk. De mensen voor wie de vaccins bedoeld zijn, blijven na alle onrust rond het AstraZeneca-vaccin thuis. De Landelijke Huisartsen Vereniging eist ingrijpen van het kabinet. ,,Voor huisartsen is het amper nog te doen.”
 2. LIVE | Rutte: ‘Ons geduld loopt af en de emoties op’, De Jonge: ‘Eerste stap openingsplan als piek derde golf voorbij is’
  CORONAVIRUS

  LIVE | Rutte: ‘Ons geduld loopt af en de emoties op’, De Jonge: ‘Eerste stap openings­plan als piek derde golf voorbij is’

  Demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge geven om 19.00 uur namens het kabinet een persconferentie over de bestrijding van de coronapandemie in Nederland. Deze is live te volgen op deze site. Er zijn bij het RIVM 6797 nieuwe coronagevallen geregistreerd. Dat zijn er 82 meer vergeleken met de voorgaande dag. Vergeleken met vorige week dinsdag zijn het er ruim 1200 meer. Ziekenhuizen behandelen iets minder coronapatiënten dan gisteren. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.
 1. Nog steeds zoektocht naar vermiste kanoër: 'In dat koude water ben je na 5 minuten weg'
  Play

  Nog steeds zoektocht naar vermiste kanoër: 'In dat koude water ben je na 5 minuten weg'

 2. Arie mag als test vakantie vieren in Griekenland: 'Ik heb het echt gemist'
  Play

  Arie mag als test vakantie vieren in Grieken­land: 'Ik heb het echt gemist'