In deze tijd zijn mensen inventief. Een terras met stoelen en tafeltjes is geen noodzaak. Ook op een dwarsbalk smaakt het eten to go prima. Zoals bij de familie Tas die zichzelf hebben getrakteerd bij De Ossenstal.
Volledig scherm
PREMIUM
In deze tijd zijn mensen inventief. Een terras met stoelen en tafeltjes is geen noodzaak. Ook op een dwarsbalk smaakt het eten to go prima. Zoals bij de familie Tas die zichzelf hebben getrakteerd bij De Ossenstal. © Hans van de Vlekkert

Wandelaars weten de Veluwe massaal te vinden (en de horeca pikt graag een graantje mee)

Rijk worden ze er niet van, maar toch pikken horecaondernemers graag een graantje mee van de vele coronawandelaars op de Veluwe. Want een hapje en een drankje horen bij wandelen, dus is het druk aan de afhaalloketten van Bospaviljoen ’t Leesten (Apeldoorn), Brasserie Staverden (Ermelo) en pannenkoekenrestaurant De Ossenstal (Epe). ,,Ergens wat drinken, waar kan dat nou nog?’’

  1. Gravelmania slaat toe in Apeldoorn: fietsclub Adelaar komt met elf nieuwe routes
    PREMIUM
    VIDEO

    Gravelma­nia slaat toe in Apeldoorn: fietsclub Adelaar komt met elf nieuwe routes

    Een kruising tussen mountainbiken en racefietsen. Zo kan je het ‘gravelen’ misschien wel het beste omschrijven. Deze vorm van fietsen is ongelooflijk in opkomst de laatste twee jaar. Wielervereniging De Adelaar springt daar nu ook op in met elf hagelnieuwe gratis gravelroutes door een wijde regio. ,,Een cadeautje aan iedereen, in coronatijd’’, noemt penningmeester en zelfverklaard gravelfan Reinier Treur het.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

  1. Zwolse horeca wil punt maken en zet in weekend terras buiten
    Play

    Zwolse horeca wil punt maken en zet in weekend terras buiten

  2. Wat vindt het Veiligheidsberaad van de onvrede horecaondernemers
    Play

    Wat vindt het Veilig­heids­be­raad van de onvrede horecaon­der­ne­mers

Veluwe