De auto van PEC-trainer Stegeman raakte zwaar beschadigd.
Volledig scherm
De auto van PEC-trainer Stegeman raakte zwaar beschadigd. © Rens Hulman

Wat doe je als sportverslaggever als de trainer van PEC Zwolle dronken een ongeval veroorzaakt?

Over OnsJohan Inan (33) is clubwatcher van PEC Zwolle bij De Stentor. Inan volgt de club op de voet. Hij schrijft over de successen, maar ook over de trainer die met een slok op achter het stuur kruipt. Hoe ging Inan te werk toen hij ontdekte dat trainer Stegeman met drank op een ongeval veroorzaakte? 

 1. De redactie en het coronavirus
  Achter de Schermen

  De redactie en het coronavi­rus

  Zelden zagen en spraken we elkaar zo veel zoals nu. Het is alsof we meer oog en oor voor elkaar hebben dan voorheen. En toch is er ook meer dan ooit afstand. Fysiek dan, wel te verstaan. Minimaal 1,5 meter op de redactie, maximaal een digi-seconde via het mobiele netwerk. Het is een nieuwe wereld waarin we terecht zijn gekomen, u en wij. Een wereld waarin het levensbedreigende coronavirus rondwaart, een virus dat momenteel ons leven beheerst en ons sociale en werkleven verstoort. We willen het niet, maar het is een gegeven.
 2. Allard Besse, hoofdredacteur van de Stentor: ‘We willen altijd weten hoe het zit’
  EVEN VOORSTELLEN

  Allard Besse, hoofdredac­teur van de Stentor: ‘We willen altijd weten hoe het zit’

  Allard Besse is sinds mei 2015 hoofdredacteur van de Stentor. Dagelijks bereiken krant en website honderdduizenden mensen in een gebied dat zich uitstrekt van Flevoland tot in de Achterhoek en van Noordoost-Overijssel tot de zuidwestelijke Veluwe. “De Stentor is de bindende factor van Oost-Nederland met elke dag nieuws en mooie menselijke verhalen die voor alle mensen in deze regio interessant zijn.”