Volledig scherm
Via WhatsApp werd er een bedreiging met een pistool geuit aan het adres van Soufyan: ,,Jij gaat kogels eten vriend." © videostill

21-jarige man uit Urk met nepwapen aangehouden na dreigvideo

De politie heeft vanavond een 21-jarige man uit Urk aangehouden. De man is te zien op een filmpje dat rouleert op social media. Hierin heeft hij een wapen vast en uit hij dreigingen aan het adres van Soufyan:  ,,Jij gaat kogels eten vriend.” Het blijkt om een nepwapen te gaan. 

De politie heeft de 21-jarige man rond 19.45 uur aangehouden. Het nepwapen is in beslag genomen en de man is naar het politiebureau gebracht voor verhoor. 

Filmpje

Het filmpje ciruleerde op social media en in verschillende appgroepen. Aanleiding is het het incident van afgelopen maandag, waarbij de woning van een 18-jarige jongen werd belaagd. Voor komende vrijdagavond wordt een knokpartij afgekondigd. In een filmpje wordt de jongen met de dood bedreigd. 

Lees alles over de situatie op Urk in ons dossier.

Bekijk hieronder beelden van de uit de hand gelopen ruzie op Urk:

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Balk Shipyard genomineerd voor World Superyacht Awards 2019.

    Balk Shipyard genomi­neerd voor World Superyacht Awards 2019.

    De grote opknapbeurt die Balk Shipyard vorig jaar in de Urker haven uitvoerde aan het superjacht Dancing Hare, waarbij onder andere het complete interieur is verfrist, alle technische installaties en de complete machinekamer zijn vernieuwd, een van de vier dekken is verlengd met tenminste vier meter en waar glazen panelen zijn geplaatst om te allen tijden op het zonnedek te kunnen zitten, heeft geresulteerd in een nominatie voor de prestigieuze World Superyacht Awards.

Flevoland