Volledig scherm
Snackbar De Richel op Urk waar de jongeren zich gisteravond verzamelden voordat ze naar de woning optrokken. © Reina Halman Fotografie

Urker (18) aangehouden voor mishandeling in woning na massale vechtpartij

videoDe politie heeft een 18-jarige man uit Urk aangehouden voor betrokkenheid bij een mishandeling in een woning aan de Noorderpalen.

Een grote groep jongeren verzamelde zich maandagavond bij een horecagelegenheid aan de Richel en later bij een woning aan de Noorderpalen. Een conflict in de relationele sfeer was volgens de politie de aanleiding. Een aantal jongeren drong de woning binnen en raakte in gevecht met de bewoners. Hierbij raakte de 36-jarige moeder van de 18-jarige bewoner van het huis, waar de woede van de mensenmassa tegen gericht was, licht gewond. Zij hoefde niet naar het ziekenhuis. 

Aangifte

De vrouw heeft samen met haar 19-jarige dochter en  haar 18-jarige zoon aangifte gedaan van mishandeling. De 18-jarige Urker heeft zich eind van de middag bij de politie gemeld en is aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Bekijk hieronder beelden van de uit de hand gelopen ruzie op Urk:

  1. Balk Shipyard genomineerd voor World Superyacht Awards 2019.

    Balk Shipyard genomi­neerd voor World Superyacht Awards 2019.

    De grote opknapbeurt die Balk Shipyard vorig jaar in de Urker haven uitvoerde aan het superjacht Dancing Hare, waarbij onder andere het complete interieur is verfrist, alle technische installaties en de complete machinekamer zijn vernieuwd, een van de vier dekken is verlengd met tenminste vier meter en waar glazen panelen zijn geplaatst om te allen tijden op het zonnedek te kunnen zitten, heeft geresulteerd in een nominatie voor de prestigieuze World Superyacht Awards.

Flevoland