Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima tijdens hun excuusvideo
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima tijdens hun excuusvideo © Koninklijk Huis

Lichaamstaalexpert ziet verdriet, teleurstelling en spijt bij Máxima

In een opvallende Instagramvideo maken Willem-Alexander en Máxima excuses voor hun onnadenkende Griekenland-vakantie. Maar meent de koning zijn spijtbetuiging en wat straalt hij non-verbaal uit? Deze site liet experts de beelden analyseren. 

 1. LIVE | Wachttijd Janssen-vaccin wordt vier weken, meer dan 700 coronapatiënten in ziekenhuizen
  Coronavirus

  LIVE | Wachttijd Jans­sen-vac­cin wordt vier weken, meer dan 700 coronapa­tiën­ten in ziekenhui­zen

  Eendaagse festivals kunnen deze zomer alleen doorgaan onder strikte voorwaarden. Er mogen maximaal 750 bezoekers komen en het festival moet in de open lucht of in een open tent plaatsvinden.De wachttijd van het Janssen-vaccin wordt verlengd met vier weken. En het aantal coronapatiënten in Nederlandse ziekenhuizen is maandag gestegen tot 719, het hoogste aantal sinds 11 juni. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.
 2. Groot verdriet om overleden bloemiste Janet (51): ‘Het voelt zo onwerkelijk, zo onrechtvaardig’

  Groot verdriet om overleden bloemiste Janet (51): ‘Het voelt zo onwerke­lijk, zo onrecht­vaar­dig’

  Bloemiste Janet (51) uit Hoek van Holland is vrijdag overleden aan haar verwondingen. Dat laat haar familie dit weekend weten. Janet, een geliefde medewerkster van Bloemenwinkel Pluis aan de Stationsweg in Den Haag, werd dinsdagavond aangereden door een vluchtende automobilist op de Noordlandseweg in 's-Gravenzande en raakte daarbij ernstig gewond. ‘Ze heeft de afgelopen dagen gevochten voor haar leven, maar heeft de strijd verloren.’