Lelystad Airport met op de achtergrond de nieuwe verkeerstoren met luchtverkeersleiding.
Volledig scherm
PREMIUM
Lelystad Airport met op de achtergrond de nieuwe verkeerstoren met luchtverkeersleiding. © Freddy Schinkel

Nieuwe bom onder snelle opening Lelystad Airport door rekenfout bij Schiphol

Lelystad Airport krijgt mogelijk geen natuurvergunning waardoor snelle opening in gevaar komt. Om de cruciale vergunning te krijgen, wil de vakantieluchthaven niet-bestaande ‘stikstofruimte’ van Schiphol gebruiken.

13 reacties

 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Ik vind het krankzinnig,is er een luchthaven wordt ie niet gebruikt omdat enkele bleekneuzen dat niet willen of dat je de trein moet nemen echt volslagen belachelijk
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Er moet en kan veel minder gevlogen worden. Vooral de korte afstanden die makkelijk met een daarvoor geschikte trein kunnen en voor een betaalbare prijs aangeboden worden. Daarentegen proberen ze nu weer zoveel mogelijk mensen met vliegvakanties te laten gaan, hoe tegenstrijdig. Veel dure reclame wordt daar voor gemaakt en de tickets kosten geen drol. Zo krom allemaal! Schiphol en andere vliegvelden sterk minderen en Lelystad Airport nóóit open gooien!!!
 • karel Hogenkamp

  4 maanden geleden
  Lelystad moet zo snel mogelijk open om de nacht vluchten te beperken . De bewoners rond Schiphol hebben ook recht op nacht rust .
 • Robbert Scholten

  6 maanden geleden
  Ik vind het ronduit idioot dat Lelystad niet opengaat en dat door een stelletje eikelkoffie drinkende loosers, het economisch belang moet voorrang krijgen boven deze eikels. Ik vind Lelystad belangrijk,het heeft de infrastructuur en is een snel groeiende stad,bovendien trekt verdere ontwikkeling bewoners en verdere groei aan,en dus verdere werkgelegenheid.wil je niet in deze ontwikkelingen mee moet je in een hutje op de hei gaan wonen op Timboektoe
 • gorter

  6 maanden geleden
  Stop met dat vliegen en luister enorm eens naar de burgers. Nu we zoom/ teams ontdekt hebben zal het zakelijk vliegen sowieso afnemen. En politiek: stop eens met continu zaken mooier voor te stellen dan ze zijn. (Je zou het ook gerust liegen kunnen noemen). Stop met manipuleren van rapporten, essentiële zaken ‘vergeten’ en dingen beloven die je niet waar kunt maken.

Flevoland