De beelden van de jonge mannen in legeruniformen die rondgaan op sociale media.
Volledig scherm
De beelden van de jonge mannen in legeruniformen die rondgaan op sociale media. © Instagram

Ook Telegraaf-verslaggever op Urk bekogeld met eieren na vragen over ‘nazi-feestje’: ‘Wegwezen, anders ga je de haven in!’

VideoVerslaggevers van Powned en De Telegraaf zijn bekogeld met eieren toen ze reportage maakten op Urk over de bizarre nazi-verkleedactie. 

17 reacties

 • Marcel Rijkers

  1 week geleden
  Helemaal met je eens Albert!! Jammer dat er zoveel mensen niet verder kunnen kijken dan hun neus lang is, en daarbij de media voor 100% vertrouwen dat die alleen de “ waarheid” schrijven wat door de demissionaire (r)overheid uitgedragen word…?!
 • g oostendorp

  1 week geleden
  het is niet alleen URK, wat NU WEER!! de kroon spant...het is een dilemma aan het worden voor heel de NEDERLANDSE JEUGD...niks moet, alles kan.......HEEL TRIEST..
 • Albert De de Boer

  1 week geleden
  We kunnen praten als een kapitein op een schip, maar de overheid voert hetzelfde schandaal uit op "legale " manier en dan toevallig zonder jodenster. Maar dan onder de mom van een demissionair kabinet
 • H Wit

  1 week geleden
  Ach... jonge jongens doen domme jonge jongensdingen. Resultaat van mislukte opvoeding die niet is gecorrigeerd door goed onderwijs. Ouders en scholen moeten zich beraden hoe te verbeteren.
 • henk hartog

  1 week geleden
  Gek verhaal. En zondag natuurlijk naar de kerk.. Ppfff
 1. KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging

  Een grijze coronakaart vandaag in Oost-Nederland: opnieuw daalt het aantal positieve testuitslagen in de regio’s van de Stentor. Flevoland noteert nog wel een lichte stijging, terwijl heel Nederland het laagste aantal positieve tests noteert sinds begin juli. Opvallend is dat er in de regio’s van de Stentor zowel nul ziekenhuisopnames als nul sterftegevallen gemeld werden.

Flevoland