Julian M. (links) en Idris M. (rechts) blijven langer in de cel. Ze worden verdacht van een liquidatiepoging in 2016.
Volledig scherm
PREMIUM
Julian M. (links) en Idris M. (rechts) blijven langer in de cel. Ze worden verdacht van een liquidatiepoging in 2016. © Nicole van den Hout

Idris M. blijft voorlopig vastzitten voor poging tot moord en huurmoord Zwolle

Idris M. (26) blijft voorlopig vast zitten op verdenking van poging tot moord, opdracht geven tot een moord en ontvoering.  De Zwollenaar die eind oktober werd opgepakt, ontkent alle drie de aanklachten. 

De advocaat van M., Marijn Landsman, had de Zwolse rechtbank in een pro forma-zitting donderdag gevraagd M. op vrije voeten te stellen in afwachting van een inhoudelijke behandeling van de zaak. Volgens Landsman is er onvoldoende bewijs tegen zijn cliënt bij alle drie de verdenkingen. 

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

In samenwerking met indebuurt Zwolle