Bas Metzemaekers, activist tegen het beleid in de Oostvaardersplassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Metzemaekers, activist tegen het beleid in de Oostvaardersplassen. © Phaedra Werkhoven / Freddy Schinkel

Facebook-bericht komt dierenactivist Bas duur te staan: ‘Een schande!’

videoDierenactivist Bas Metzemaekers uit Aalsmeer stond vandaag voor de politierechter in Lelystad wegens smaad tegen ecoloog Frans Vera, de geestelijk vader van de Oostvaardersplassen. Tijdens de zitting liepen de emoties hoog op.

2 reacties

 • mannita sierink

  3 dagen geleden
  beste e goedhart,u haalt mij de woorden uit de mond!!!deze twee,,heren,,horen niet op het pluche maar in de bak! dat ze er nog steeds zijn getuigt niet van de eer aan jezelf houden!dus rest ons een dingals uw mijn land ons lief is# klaar met rutte!!!!!!! een handtekening,als iedereen dat doet zijn wij hopelijk gauw van die altijd maar lachende teflonrutte met zijn pinokkioneus!!
 • E Goedhart

  3 dagen geleden
  Interessante uitspraak. Dus....als ik zeg dat Mark Rutte, en Hugo de Jonge, staatsgevaarlijke gekken en imbeciel zijn, en verantwoordelijk zijn voor de doden die zijn gevallen, en mogelijk nog gaan vallen, door hun beleid, ben ik dan strafbaar? Alle feiten zijn aantoonbaar, het opnoemen is niets nieuws.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Flevoland