Volledig scherm
PREMIUM
Het personeel bij Bakker fileert en trancheert aan tafel, hier zijn ze de kunst van ouderwets bedienen in elk geval nog niet verleerd. © Kevin Hagens

Het leven is best goed bij Bakker in de Achterhoek

Over de Tong + VideoIn het Achterhoekse Vorden staat de derde generatie Bakker aan het roer: dochter Liesbeth en haar man Jeroen Geubels. Ze schermen al bijna 75 jaar met de Achterhoekse gastvrijheid in hotel en restaurant, dus daar zijn meesterkok Theus de Kok en ik zeer benieuwd naar.

Bekijk hier wat we er vooraf over zeiden:

  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.