Gewapende overval op Kruidvat aan de Linie in Apeldoorn

update | videoHet Kruidvat aan de Linie in Apeldoorn is vlak na het middaguur overvallen. De dader drong rond 12.45 uur de winkel binnen met een wapen. De verdachte is na de overval op de vlucht geslagen. 

De politie heeft het signalement van de vermoedelijke dader verspreid. Het zou gaan om een licht getinte man met een kleine snor en een normaal postuur. Tijdens de overval droeg de verdachte een blauw jack met witte strepen op de schouders, grijze capuchon, zwarte broek en groene schoenen met een witte zool. Mogelijk is de man in het gezelschap van een tweede man.

Het is nog niet duidelijk met welk wapen de overval is gepleegd, ook is niet duidelijk of de dader iets buit heeft weten te maken. 

De politie benadrukt dat mensen die de verdachte of verdachten zien lopen, ze niet zelf moeten benaderen maar de politie moet bellen via 112. 

Weer raak

De overval van vandaag is de vierde in een week tijd. Afgelopen zaterdag was de Wibra in Apeldoorn Zuid het doelwit van een gewapende overval en vorige week woensdag werden twee winkels in het centrum van de stad overvallen. 

Volledig scherm
Politie ter plaatse na een overval op de Kruidvat in Apeldoorn. © Jeroen Pol.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn