Opnieuw gewapende overval in Apeldoorn, ditmaal een dierenspeciaalzaak

videoDierenspeciaalzaak Flip Kluin aan de Reigersweg in Apeldoorn is overvallen. De dader is gevlucht op een omafiets. De politie waarschuwt voor het feit dat de overvaller mogelijk nog in het bezit is van een vuurwapen.

De gewapende overval vond omstreeks 18.00 uur plaats. De politie is op zoek naar de overvaller. Zij heeft een burgernetmelding verspreid om de dader op te sporen.

Bivakmuts

De politie heeft een signalement van de overvaller verspreid. De overvaller had een blanke huidskleur, is +/- 1.80m lang, heeft een buitenlands accent,  droeg een bivakmuts met daaroverheen een grijze sweather met capuchon. Mogelijk droeg hij nog een wit t-shirt over de grijze sweather. Na de gewapende overval vertrok de man op een omafiets.

Geen actie

De politie adviseert personen die de man zien om geen actie te ondernemen tegen de man, maar om gelijk 112 te bellen. Dit omdat de man dus mogelijk nog in het bezit is van een vuurwapen.

De afgelopen twee weken was het ook al raak in Apeldoorn. Op Koningsdag werd een tankstation in Apeldoorn overvallen. Afgelopen week was een cafetaria, op slechts 450 meter van de dierenspeciaalzaak, het doelwit van een overval.

Volledig scherm
De overval vond plaats op een dierenspeciaalzaak aan de Reigersweg in Apeldoorn. © Pim Velthuizen

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn