PEC Zwolle oefent op 10 januari niet alleen tegen Standard Luik, maar ook tegen Zulte Waregem. Nederlander Sandy Walsh is aanvoerder van de nummer 7 in de Belgische eredivisie.
Volledig scherm
PEC Zwolle oefent op 10 januari niet alleen tegen Standard Luik, maar ook tegen Zulte Waregem. Nederlander Sandy Walsh is aanvoerder van de nummer 7 in de Belgische eredivisie. © BELGA

PEC strikt tweede Belgische oefenpartner voor trainingskamp in Spanje: Zulte Waregem

Naast Standard Luik gaat PEC Zwolle volgende week in Mijas oefenen tegen het Belgische Zulte-Waregem. Beide vriendschappelijke wedstrijden worden op 10 januari afgewerkt in Mijas.

PEC oefent die vrijdag eerst tegen Zulte Waregem, de nummer zeven in de Belgische eredivisie. Later die dag is Standard Luik, dat de vijfde plek bezet in de Jupiler Pro League, de tegenstander. Waar PEC in Mijas verblijft, strijken de oefenpartners in de tweede week van januari 25 kilometer verderop neer in Marbella.

Spelers en stafleden vertrekken op zondag 5 januari naar Zuid-Spanje om zich voor het vijfde opeenvolgende jaar in La Cala de Mijas voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Op 11 januari keert PEC terug naar Zwolle, waar vrijdag 17 januari (20.00 uur) de eredivisie wordt hervat tegen FC Utrecht.