Thomas Lam stapt uit de training en informeert clubarts Jos Lemmens over zijn voetblessure.
Volledig scherm
Thomas Lam stapt uit de training en informeert clubarts Jos Lemmens over zijn voetblessure. © BSR Agency

Thomas Lam en Pelle Clement stappen uit bij PEC met lichte blessures

VIDEOPEC Zwolle trainde dinsdagmorgen zonder Thomas Lam en Pelle Clement in het Spaanse Mijas. Beide spelers kampen met een lichte spierblessure.

Lam raakte maandagmiddag op de eerste dag van het trainingskamp van PEC in Zuid-Spanje geblesseerd aan zijn voet. Daardoor moest hij de partijvormen staken. Een dag later ontbrak hij op het trainingsveld van La Cala Resort tijdens de sessie die bestond uit stabiliteitsoefeningen en een lange tactische vorm. Volgens PEC is er bij Lam sprake van een lichte voetblessure.

Waar verdediger Lam in het hotel bleef, verscheen Clement nog wel op het veld met lichte hamstringklachten. De middenvelder pakte het eerste gedeelte nog wel mee, maar stapte uit toen de ballen uit de plunjebaal werden gehaald, ook omdat de selectie van PEC dinsdagmiddag een zware sessie voor de kiezen krijgt.

Routiniers

Wie ook ontbraken, waren routiniers Bram van Polen en Etiënne Reijnen. Van Polen werkte maandag nog apart op het veld, maar vervolgde zijn revalidatie in het krachthonk. De aanvoerder gaat dinsdagmiddag weer het veld op. 

Waar Van Polen nog herstellende is van een enkelblessure, heeft Etiënne Reijnen geen last meer van het gewricht. Om een terugval te voorkomen, dook ook hij dinsdagmorgen de fitnessruimte in.