Bruggers Stijn en Sara hebben het schoolgebouw van Groevenbeek in Ermelo helemaal voor zichzelf ter beschikking. Ze crossen met een segway door gangen en aula's voor een film voor leerlingen uit groep acht.
Volledig scherm
PREMIUM
Bruggers Stijn en Sara hebben het schoolgebouw van Groevenbeek in Ermelo helemaal voor zichzelf ter beschikking. Ze crossen met een segway door gangen en aula's voor een film voor leerlingen uit groep acht. © Ruben Schipper Fotografie

Is het een school? Het lijkt wel een pretpark! Brugklassers Stijn en Sara crossen door leeg Groevenbeek in Ermelo

Nu is het de tijd voor de leerlingen van groep acht om hun middelbare schoolkeuze te maken. Maar hoe kan je als school laten zien hoe het eraan toe gaat, wanneer er geen leerlingen zijn? Christelijk College Groevenbeek heeft daar een creatieve invulling aan gegeven. In plaats van een sfeerloos leeg gebouw te tonen, crossen twee bruggers op Segways door de school. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Veluwe