Mehmet Kisa, hier nog in dienst van FC RDC, keert volgend seizoen terug bij Be Quick Zutphen.
Volledig scherm
Mehmet Kisa, hier nog in dienst van FC RDC, keert volgend seizoen terug bij Be Quick Zutphen. © FOTO HISSINK

Be Quick Zutphen ziet twee oudgedienden terugkeren

SPELERSCARROUSELZaterdagtweedeklasser Be Quick Zutphen ziet volgend seizoen twee oudgedienden terugkeren. Mehmet Kisa keert na één seizoen terug bij de Zutphense ploeg in nood, na een korte tussenstap bij de Deventer zaterdagvierdeklasser FC RDC. Kevin Ooms houdt het na twee seizoenen bij zaterdageersteklasser SDV Barneveld voor gezien en keert ook terug op het oude nest.

Ooms en Kisa waren in het seizoen 2017/2018 al teamgenoten bij Be Quick. Dat jaar maakten ze samen ook het kampioenschap en de promotie naar de derde klasse mee. Ooms, destijds aanvoerder, vertrok naar SDVB. Een seizoen later, na het kampioenschap van Be Quick in de derde klasse, vertrok ook Kisa bij de Zutphense ploeg, om dichter bij huis te voetballen bij FC RDC.

Club in zwaar weer

Nu Be Quick zowel op bestuurlijk als voetballend vlak in zwaar weer verkeert, probeert de club de toekomst vast vorm te geven. Voor volgend seizoen heeft de vereniging ook de huidige spelers Jamiro Steenbergen, Joey Steenbergen, Huseyin Cengiz en Melvin Everts weten te behouden, hoewel Be Quick hekkensluiter in de tweede klasse G is.

Amateurvoetbal