Quincy Veenhof (namens IJsselmeervogels in het bekerduel tegen FC Den Bosch) komt in de zomer naar DVS'33.
Volledig scherm
Quincy Veenhof (namens IJsselmeervogels in het bekerduel tegen FC Den Bosch) komt in de zomer naar DVS'33. © BSR Agency/Orange Pictures/Arnold Verkade

DVS'33 strikt spits Veenhof van IJsselmeervogels

SPELERSCARROUSELDVS’33 neemt na dit seizoen Quincy Veenhof over van IJsselmeervogels. De Edenaar (20) is inzetbaar op alle posities in de voorhoede.

Veenhof doorliep de jeugdopleiding van Bennekom en debuteerde in het seizoen 2018/2019 in het eerste elftal. Hij ontpopte zich snel als een van de smaakmakers met elf goals in de eerste klasse. Dit leverde hem een transfer op naar IJsselmeervogels.

Door de verhoogde concurrentie bij tweededivisionist moet hij het vooral doen met invalbeurten, Veenhof stond dit seizoen pas 48 minuten op het veld in de tweede divisie.

De aanvaller kijkt er naar uit om bij de Ermelose derdevisionist te laten zien wat hij kan. ,,Ik moet het hebben van mijn scorend vermogen en het geven van assists op mijn teamgenoten.’’ TC-lid Edmund Mijnheer ziet Veenhof met zijn voetballende kwaliteiten en fysieke kracht als versterking voor de selectie.

Amateurvoetbal