Fehim Begovic is alweer weg bij Apeldoornse Boys en speelt het komende seizoen voor competitiegenoot TKA.
Volledig scherm
Fehim Begovic is alweer weg bij Apeldoornse Boys en speelt het komende seizoen voor competitiegenoot TKA. © TKA

Fehim Begovic sluit aan bij TKA na bliksemvertrek bij Apeldoornse Boys

SpelerscarrouselFehim Begovic speelt het komend seizoen voor de Apeldoornse vierdeklasser TKA. Dat is opmerkelijk, omdat hij een aantal maanden terug nog als nieuwe speler poseerde in het gele shirt van plaatsegenoot Apeldoornse Boys. 

 1. Oud-PEC Zwolle speler Shaquile Woudstra trekt tegenwoordig ten strijde als soldaat voor Defensie en Rohda Raalte
  PREMIUM
  eerste klasse

  Oud-PEC Zwolle speler Shaquile Woudstra trekt tegenwoor­dig ten strijde als soldaat voor Defensie en Rohda Raalte

  De derby tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle of die tussen Heracles Almelo en FC Twente was er eentje die een aantal jaar gelden meer voor de hand lag. Maar vandaag de dag speelt Shaquile Woudstra, oud-jeugdspeler van FC Twente en PEC Zwolle, zijn derby’s in de eerste klasse. Zijn club Rohda Raalte nam het op tegen SV Dalfsen en won met minimale cijfers: 1-0.
 1. Jaap Prinsen laat zich na zijn terugkeer weer gelden in de kleedkamer van ABS: ‘even lekker dollen met de jongens’
  PREMIUM
  derde klasse

  Jaap Prinsen laat zich na zijn terugkeer weer gelden in de kleedkamer van ABS: ‘even lekker dollen met de jongens’

  Na anderhalf jaar zonder voetbal is Jaap Prinsen weer terug bij ABS uit Bathmen. Een combinatie van blessures en natuurlijk de coronacrisis zorgde ervoor dat de sterkhouder een flinke periode aan de kant stond. In de wedstrijd tegen Warnsveldse Boys (2-2) kon de linksbuiten weer 80 minuten meespelen. ,,Ik heb nog een kleine achterstand op conditioneel gebied.”
 2. Lelystad moet zichzelf voetballend op de kaart zetten, maar doet dat in derby nog niet
  PREMIUM
  tweede klasse

  Lelystad moet zichzelf voetbal­lend op de kaart zetten, maar doet dat in derby nog niet

  De eerste Lelystadse derby van het seizoen heeft het hart van echte voetballiefhebbers in de provinciehoofdstad niet sneller doen kloppen. Sv Lelystad’67 en Batavia’90 geven geen voetbalshow weg, maar zorgen voor een gelaten stemming. Met drie teams in de tweede klasse wordt gehunkerd naar meer spektakel en betere prestaties. ,,Voetbal in Lelystad moet meer een gezicht krijgen.”
 3. Alcides boekt nieuwe zege, Rohda Raalte klimt naar koppositie in 1E en IJsselstreek haalt uit tegen De Hoven
  PREMIUM
  Teruglezen liveblog

  Alcides boekt nieuwe zege, Rohda Raalte klimt naar koppositie in 1E en IJssel­streek haalt uit tegen De Hoven

  Na pijnlijke nederlagen tegen HBS (0-3) en De Zouaven (7-0) en een gelijkspel tegen hekkensluiter Emmen leek Alcides de draad volledig kwijt te zijn. Niets blijkt echter minder waar. De ploeg uit Meppel boekte boekte zondagmiddag haar tweede opeenvolgende zege: TAC’90 werd met 6-3 verslagen. Het was niet het enige spektakelstuk op deze zondag, want Columbia en BVC’12 maakten er met acht doelpunten ook een feestje van. In dezelfde competitie deelde Rohda Raalte een tik uit aan Dalfsen, terwijl Apeldoornse Boys in 4F nipt te sterk was voor Beekbergen. Er viel in ieder geval weer genoeg te genieten. Herbeleef de voetbalzondag in onderstaand liveblog.

Amateurvoetbal