Dominique van de Grift vertrekt bij VSCO'61.
Volledig scherm
Dominique van de Grift vertrekt bij VSCO'61. © Henri van der Beek

Nunspeet haalt duo voor het middenveld

SPELERSCARROUSELDominique van de Grift en Bram van de Worp spelen komend seizoen voor zaterdageersteklasser Nunspeet. Ze komen van respectievelijk VSCO’61 en ’t Harde.

Van de Grift (23) uit Oosterwolde zit bij zaterdagtweedeklasser VSCO voor het zesde seizoen in het eerste elftal. ,,Hij is een complete voetballer, die op meerdere posities op het middenveld kan spelen en misschien zelfs in de spits’’, zegt Gerjan Mulder van de technische commissie van Nunspeet, die de speler ‘al meerdere jaren’ op de radar had staan.

Quote

Dominique en Bram zijn jonge spelers met ervaring, met wie we hopen naar het linkerrij­tje te kunnen gaan

Gerjan Mulder, Nunspeet

Van de Worp (22) uit ’t Harde speelt voor het tweede jaar bij zaterdagvierdeklasser ’t Harde. De eerste contacten met Nunspeet werden eind 2017 al gelegd. ,,Toen hij terugkeerde van Be Quick’28 uit Zwolle hadden wij al een gesprek, maar koos hij voor ’t Harde om weer lekker aan het voetballen te komen. Hij is ambitieus en wil weer een stap hogerop proberen. Ik denk dat hij een niveau hoger aankan. Bij ’t Harde neemt hij alle corners en vrije trappen en hij neemt het team op sleeptouw. Hij is een creatieve middenvelder, een echte 10. Dominique en Bram zijn jonge spelers met ervaring, met wie we hopen naar het linkerrijtje van de eerste klasse te kunnen gaan.’’

Amateurvoetbal