Aanvaller Yannick Bouw - links, in duel tegen Harkemase Boys - is na de zomer niet meer op De Strokel te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Aanvaller Yannick Bouw - links, in duel tegen Harkemase Boys - is na de zomer niet meer op De Strokel te zien. © Bram van de Biezen

VVOG moet toch sleutelen aan selectie nu Onuoha en Bouw vertrekken

SPELERSCARROUSELOndanks eerdere afspraken om te blijven, vertrekken verdediger Randy Onuoha en spits Yannick Bouw vanwege veranderde werkomstandigheden bij VVOG.

 1. AGOVV gaat bij Hoevelaken niet ‘linksaf’, maar rechtdoor op de ingeslagen weg
  PREMIUM
  AGOVV

  AGOVV gaat bij Hoevelaken niet ‘linksaf’, maar rechtdoor op de ingeslagen weg

  Zanger Arie Ribbens ging er in zijn legendarische carnavalskraker Polonaise Hollandaise linksaf. AGOVV ging zaterdag in Hoevelaken op de ingeslagen weg verder. Daags na Black Friday volgde tegen de plaatselijke SC een bescheiden Blue Saturday. Met een 1-4 overwinning. Om hun slag te slaan bij hun eigen prijzenfestival hoefden de zuinige Berg en Bos-bewoners zich slechts tien minuten in te spannen.
 2. Minst gepasseerde keeper in de zaal Alpay Yuzgec moet vijf keer vissen op het veld
  PREMIUM
  WEDSTRIJD VAN DE WEEK APELDOORN

  Minst gepasseer­de keeper in de zaal Alpay Yuzgec moet vijf keer vissen op het veld

  ,,We hebben vandaag belachelijk gepresteerd. Dat moet echt beter de komende weken.” TKA-keeper Alpay Yuzgec moest zondagmiddag vijf keer vissen tijdens de derby tegen Loenermark. Het werd 5-1 voor de thuisploeg. ,,Ik moet eerlijk zeggen dat het beter met me gaat in de zaal. Bij ZVV Ede ben ik de minst gepasseerde keeper van de eerste divisie én de eredivisie.”

Amateurvoetbal