De akoestiek blijft een risico bij filmtheater De Viking in Deventer. Dat stelt gemeenteraadslid Harry ten Have (Gemeentebelang, grootste coalitiepartij). De bouw ligt nog steeds stil.
Volledig scherm
PREMIUM
De akoestiek blijft een risico bij filmtheater De Viking in Deventer. Dat stelt gemeenteraadslid Harry ten Have (Gemeentebelang, grootste coalitiepartij). De bouw ligt nog steeds stil. © Ronald Hissink

‘Akoestiek blijft groot risico bij afbouwen filmtheater’

De akoestiek blijft een risico bij het afbouwen van filmtheater De Viking in Deventer. Dat stelt gemeenteraadslid Harry ten Have (Gemeentebelang, grootste coalitiepartij). Hij sluit niet uit dat een eventuele nieuwe tegenvaller met de akoestiek toch weer op het bordje van de gemeente Deventer komt.

 1. De V1 van Wilp: 8 meter lang, 5,5 meter breed en straks voor iedereen te zien in de Athenaeumbieb in Deventer
  PREMIUM

  De V1 van Wilp: 8 meter lang, 5,5 meter breed en straks voor iedereen te zien in de Athenaeum­bieb in Deventer

  De V1-raket die dit voorjaar bij de A1 is opgegraven is in volle glorie gereconstrueerd. Het museum De Waag in Deventer is te klein om het gevaarte van 8 bij 5,5 meter tentoon te stellen. Dus wordt de Duitse bom uit de Tweede Wereldoorlog volgende week overgebracht naar de Athenaeumbibliotheek. ,,Dat kan met passen en meten net’’, lacht stadsarcheoloog Bart Vermeulen.
 2. Moeder in geldnood betrapt bij Douglas in Deventer: ‘Hij zei dat we niet gepakt zouden worden’
  PREMIUM
  Kamps doet recht

  Moeder in geldnood betrapt bij Douglas in Deventer: ‘Hij zei dat we niet gepakt zouden worden’

  Het zouden de vakantiekilo’s kunnen zijn of, mogelijkheid twee, mijn fietsband staat gewoon zacht. Ieder kuiltje in de weg klinkt door in mijn billen. Luid en duidelijk. Alsof mijn kont oortjes heeft. Ik denk aan de afgelopen weken, aan de heerlijk geurende croissantjes waar we de dag mee begonnen, aan de terrasjes, de karafjes rode wijn. Maar het zou net zo goed mijn fietsband kunnen zijn.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer