Het filmtheater in aanbouw. Vanavond besluit de Deventer gemeenteraad of er nog eens 4 miljoen euro wordt uitgetrokken om het gebouw aan de IJssel af te bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het filmtheater in aanbouw. Vanavond besluit de Deventer gemeenteraad of er nog eens 4 miljoen euro wordt uitgetrokken om het gebouw aan de IJssel af te bouwen. © Ronald Hissink

Totale rekening Deventer filmtheater Viking 21 miljoen euro

De Deventer gemeenteraad beschikt over voldoende informatie van het college van B en W om vanavond te kunnen besluiten over het filmtheater. Dat concludeert adviesbureau Twynstra Gudde, dat op verzoek van de gemeenteraad de opties bekeek. Dat zijn afbouwen voor 4 miljoen euro - zoals burgemeesters en wethouders voorstellen - stoppen of arbitrage.

  1. Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)
    PREMIUM
    Video | Poll

    Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)

    Met een druk op de knop opende minister Cora van Nieuwenhuizen vanmiddag de nieuwe rijstroken op de A1 bij Deventer. Het extra asfalt moet een einde maken aan files en opstoppingen op de drukke corridor tussen de Randstad en Duitsland. Maar voorbij is de overlast zeker nog niet. Wat is er al wel af en wat krijgen we tot 2025 nog voor de kiezen? Best veel. De Stentor maakte een overzicht.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer