Volledig scherm
Annemarie Worst. © Cor Vos

Annemarie verlaat de zon en Bram gaat voor zijn ‘dertiende’

In de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Het trainingskamp in het Spaanse Benicassim zit er bijna op voor Annemarie Worst. De veldrijdster uit Nunspeet, die de komende maanden ook op de weg te bewonderen zal zijn, meldt dat het bijna tijd is om terug te gaan naar huis. Welkom!

Mocht er nog iemand twijfelen aan de clubliefde van Bram van Polen..... De aanvoerder van de Zwolse eredivisionist begint deze zomer aan zijn dertiende (!) seizoen in de Overijsselse hoofdstad. Hulde.

A day at the office noemt Kiran Badloe het. De windsurfer uit Lelystad komt zijn dagen nu door op de wateren rond Japan. Mount Fuji om precies te zijn. En zeg nou eerlijk, willen we niet allemaal zo'n kantoor met uitzicht?

Dillema's, dillema's. Voor een van hun sponsoren maakten de BMX-broers Niek en Justin Kimmann het volgende filmpje (even doorswipen) waarin ze vragen beantwoorden. Vragen als stamppot of pasta, de wereldbeker op Papendal of de Olympische Spelen in Tokio, Laura of Merel Smulders....... Ook benieuwd naar de antwoorden? Wij wel.

En andersom, nu is Justin de vragensteller en moet Niek antwoorden...

Hardloper Dennis Licht combineert het vertroetelen van zijn dochter Maren van ruim zes maanden met zijn grote passie rennen. In een babyjogger zoals dat heeft gaat de jonge spruit mee met papa naar buiten in Apeldoorn. En volgens de vader hebben ze allebei schik. Het levert in elk geval mooie plaatjes op.