Darryl Lachman (l) en Yuta Nakayama ontbreken deze week bij PEC Zwolle. Ook Dennis Johnsen waait uit vanwege interlandverplichtingen. Hij speelt tegen dinsdag tegen Jong Oranje.
Volledig scherm
Darryl Lachman (l) en Yuta Nakayama ontbreken deze week bij PEC Zwolle. Ook Dennis Johnsen waait uit vanwege interlandverplichtingen. Hij speelt tegen dinsdag tegen Jong Oranje. © BSR AGENCY / SOCCRATES

Dennis Johnsen treft Jong Oranje, Darryl Lachman tegen Costa Rica en Yuta Nakayama naar Brazilië

INTERNATIONALS PEC ZWOLLEPEC Zwolle mist deze week drie spelers vanwege interlandverplichtingen. Darryl Lachman is op pad met Curaçao, Dennis Johnsen sluit aan bij Jong Noorwegen en Yuta Nakayama mag zijn plek in de Olympische selectie van Japan in Brazilië verder proberen veilig te stellen.

Lachman speelt in de nacht van zondag op maandag in het kader van de Nations League met Curaçao tegen Costa Rica in Alajuela. Voor Dennis Johnsen staan twee interlands op de rol. Hij neemt het met Jong Noorwegen vrijdag eerst op tegen de leeftijdsgenoten van Wit-Rusland, waarna hij op dinsdag Jong Oranje treft in het Noorse Drammen.

Nakayama strijkt deze week met het Olympisch elftal van Japan neer in Brazilië. Daar oefent hij donderdag eerst tegen topclub Sao Paulo en zondag tegen Jong Brazilië. De verdedigende middenvelder van PEC Zwolle hoopt zijn vaderland volgend jaar te vertegenwoordigen tijdens de Olympische Spelen in Tokio.