Etiënne Reijnen (l), Mike van Duinen (m) en Bram van Polen (r) trainden aan het begin van de voorbereiding apart, maakten in de oefencampagne hun entree maar belanden al snel en voor lange tijd in de ziekenboeg van PEC Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Etiënne Reijnen (l), Mike van Duinen (m) en Bram van Polen (r) trainden aan het begin van de voorbereiding apart, maakten in de oefencampagne hun entree maar belanden al snel en voor lange tijd in de ziekenboeg van PEC Zwolle. © Henri van der Beek

Een belangrijk medicijn voor een beter PEC Zwolle ligt in de lappenmand

ACHTERGRONDVito van Crooij is zondag tegen PSV (14.30 uur) de eerste van vier potentiële basisspelers die de ziekenboeg van PEC verlaat. In hoeverre liggen daar de wapens die terreinwinst beloven voor de tobbende Zwollenaren? ,,Zwakker kunnen ze van hun terugkeer niet worden.”

 1. Kingsley koos gevoel boven geld en geniet volop: ‘Tegenstanders zag ik eerder alleen op PlayStation’
  PREMIUM

  Kingsley koos gevoel boven geld en geniet volop: ‘Tegenstan­ders zag ik eerder alleen op PlayStati­on’

  Voetballer Kingsley Ehizibue (25) is een gevoelsmens. Iemand die luistert naar zijn hart. Dus toen de Zwollenaar begin vorig jaar het gevoel kreeg dat Genoa hem niet gelukkig zou maken, zag hij - ondanks de miljoenen die klaar lagen - af van een overgang naar Italië. Een halfjaar later koos hij voor FC Köln, waar hij wel de warmte en de rust vond. En van die beslissing heeft de voormalig speler van PEC nog altijd geen tel spijt.
 1. Samenvatting | Helmond Sport - Go Ahead Eagles
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Helmond Sport - Go Ahead Eagles

  4 december
 2. Bekijk hier de hoogtepunten van de wedstrijd Mike Tyson - Roy Jones Junior
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de wedstrijd Mike Tyson - Roy Jones Junior