Volledig scherm
De eerste training van GA Eagles in 2018 in Terwolde. © De Stentor Ronny te Wechel

GA Eagles begint op zondag 23 juni aan het nieuwe seizoen

Go Ahead Eagles begint vroeg aan het nieuwe voetbalseizoen. Over iets meer dan zes weken – op zondag 23 juni - begint de Deventer profclub met de voorbereiding.

Plaats van handeling is als vanouds sportpark Woldermarck in Terwolde, waar aan het begin van de middag de (deels) vernieuwde selectie van trainer John Stegeman zijn gezicht zal laten zien. 

Waar Go Ahead vorig seizoen op 2 juli het seizoen opende, is het wel begrijpelijk dat de voorbereiding nu vroeger van start gaat. Al op 2 augustus wordt er afgetrapt in de eredivisie, een week later is de Keuken Kampioen Divisie aan de beurt. Welke tegenstanders Go Ahead treft tijdens de oefenduels in de aanloop naar het nieuwe seizoen is nog onduidelijk. Eerder werd al bekend dat de open dag van GA Eagles komende zomer op zondag 14 juli wordt gehouden.

Mocht GA Eagles het de komende weken schoppen tot de finale van de nacompetitie dan heeft de selectie ruim drie weken vakantie. De finale van de play-offs – die op zondag 19 mei worden geopend met een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch – staat op de rol voor 28 mei.