Jesper Drost keert na vier jaar terug bij PEC. De aanvallende middenvelder, die vijf jaar geleden voor een Zwols recordbedrag aan FC Groningen werd verkocht, maakt transfervrij de overstap naar zijn voormalige club.
Volledig scherm
PREMIUM
Jesper Drost keert na vier jaar terug bij PEC. De aanvallende middenvelder, die vijf jaar geleden voor een Zwols recordbedrag aan FC Groningen werd verkocht, maakt transfervrij de overstap naar zijn voormalige club. © BSR/SOCCRATES

Jesper Drost terug naar PEC Zwolle

VIDEOJesper Drost (27) keert na vijf jaar terug bij PEC Zwolle. De aanvallende middenvelder komt transfervrij over van Heracles Almelo en tekent deze week nog een contract voor een jaar, met een optie voor nog een seizoen.

  1. Jesper Drost in Stiften: ‘In het slechtste scenario kom ik dit seizoen niet meer in actie’
    Play
    VIDEO

    Jesper Drost in Stiften: ‘In het slechtste scenario kom ik dit seizoen niet meer in actie’

    Zijn overstap naar FC Groningen in 2015 mondde uit in een grote teleurstelling. Heel even leek een terugkeer naar Zwolle in de maak, maar Heracles ging vorig jaar met de voormalige smaakmaker van PEC aan de haal. In Almelo kwam Jesper Drost dit seizoen nog niet in actie en het is nog maar de vraag of dat überhaupt nog gaat gebeuren. ,,Ik moet zorgen dat deze vervelende blessure straks ergens goed voor is geweest”, zegt de middenvelder in Stiften.