Volledig scherm
Boy Kemper van Jong Ajax komt niet aan de bal tegen Julian Lelieveld © BSR Agency

Julian Lelieveld keert in aanloop naar nieuwe seizoen terug bij Vitesse

Julian Lelieveld is bezig aan zijn laatste weken bij Go Ahead Eagles. De 21-jarige Hattemer keert volgend seizoen terug naar Vitesse, de club die hem deze jaargang verhuurt aan de Deventer eerstedivisionist.

Dit seizoen maakt Lelieveld een prima indruk bij Go Ahead, waar hij als constante factor een zekerheidje vormt in de basisformatie van trainer John Stegeman. De rechterverdediger kwam in totaal tot 35 competitiewedstrijden voor Go Ahead. 

Dat is ook de beleidsbepalers bij Vitesse niet ontgaan. Lelieveld heeft nog een contract tot de zomer van 2020 in Arnhem. Vitesse wil dan ook dat het adept uit de eigen opleiding in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat meedraaien bij de Arnhemse club, waar ook Vyacheslav Karavaev onder contract staat. Voor de Russische voormalig rechtsback van CSKA Moskou en Sparta Praag is echter de nodige belangstelling. Het zou de weg kunnen vrijmaken voor Lelieveld, die behalve vijf optredens in de eredivisie ook 24 jeugdinterlands op zijn naam heeft staan voor Oranje.