Elmo Lieftink (r) bejubelt zijn schitterende treffer tegen De Graafschap. Go Ahead Eagles koesterde lang een voorsprong in Doetinchem, maar kreeg in de slotfase vanaf elf meter de gelijkmaker om de oren.
Volledig scherm
Elmo Lieftink (r) bejubelt zijn schitterende treffer tegen De Graafschap. Go Ahead Eagles koesterde lang een voorsprong in Doetinchem, maar kreeg in de slotfase vanaf elf meter de gelijkmaker om de oren. © BSR Agency

Lieftink scoort opnieuw voor GA Eagles, maar kan er amper van genieten

ReactieElmo Lieftink wilde gistermiddag niets weten van blijdschap om het behaalde punt bij De Graafschap. De kale middenvelder vond juist dat Go Ahead Eagles twee punten had verloren op De Vijverberg.

  1. Voetballende zanger Kuipers ‘landt’ op advies van legendarische oom André als linksback in Deventer
    PREMIUM
    UPDATE

    Voetballen­de zanger Kuipers ‘landt’ op advies van legendari­sche oom André als linksback in Deventer

    Het wordt komend seizoen ongetwijfeld weer gezellig in de kleedkamer van Go Ahead Eagles. Met de maandag gepresenteerde Bas Kuipers haalt de Deventer club behalve een linksback ook een muzikant binnen de muren van de Adelaarshorst. De aanvallend ingestelde vleugelverdediger tekent een contract voor twee jaar bij de eerstedivisionist. Mede op advies van zijn legendarische oom en ruimtevaarder André.