Thomas Lam werd vorige week tegen FC Twente (1-5) na twee kapitale blunders voortijdig naar de kant gehaald. Tegen Fortuna start de Finse verdediger weer in de basis.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Lam werd vorige week tegen FC Twente (1-5) na twee kapitale blunders voortijdig naar de kant gehaald. Tegen Fortuna start de Finse verdediger weer in de basis. © Kees Leurink

PEC-captain Lam staat tegen Fortuna gewoon in de basis, kou uit de lucht na dramaduel tegen FC Twente

De belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe wil PEC-trainer John Stegman het duel van vrijdagavond met Fortuna Sittard (20.00 uur) niet noemen. Al beseft hij wel dat winst de nodige lucht geeft. ,,Want dan blijf je in de middenmoot staan.”

 1. Waarom vertrekkend PEC-voorzitter Adriaan Visser liever nog even blijft
  PREMIUM

  Waarom vertrek­kend PEC-voorzitter Adriaan Visser liever nog even blijft

  Na een onstuimig jaar hoopt vertrekkend PEC-voorzitter Adriaan Visser (69) dat 2021 een stuk rustiger verloopt. Maar zolang er geen publiek aanwezig mag zijn en PEC niet attractiever speelt, zal dat niet eenvoudig worden. En dan moet Visser ook nog eens zijn opvolger inwerken én op zoek naar een andere trainer. Vandaar ook, zo zegt hij nu, dat hij zijn afscheid misschien wel met enkele maanden uitstelt.
 1. CLUBWATCHERS | Wanvertoning van PEC Zwolle, GA Eagles velt coronavirus met ongeslagen reeks VIDEO

  CLUBWAT­CHERS | Wanverto­ning van PEC Zwolle, GA Eagles velt coronavi­rus met ongeslagen reeks

  18 januari
 2. Van der Ende: 'Zaak Schmidt en Nijhuis schaadt eredivisie'
  Play

  Van der Ende: 'Zaak Schmidt en Nijhuis schaadt eredivisie'